Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapu valmistetaan täysjyväkaura- ja härkäpapurouheesta. Tämä runsasproteiininen seos tarjoaa nykyaikaisen vaihtoehdon ateriakokonaisuuksiin.
Lisäke: kiehauta 1 1/2 l vettä, lisää kaura-härkäpapuseosta 2 1/2 dl ja 1tl suolaa. Anna kiehua n. 20 min välillä sekoittaen. Huuhdo lävikössä tai anna hautua vielä hetki.
Soveltuu parhaiten
Sopii lisäkkeeksi, puuroksi ja erilaisiin täytteisiin.
Ainekset
TÄYSJYVÄKAURA 78 % ja härkäpapurouhe 22 %.
Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, ruista ja ohraa.
FULLKORNSHAVRE 78 % och bondbönskross 22 %.
Kan innehålla spår av vete, råg och korn.
Ravintosisältö
100 g
energia
1497 kJ
energia
358 kcal
rasva
6,2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1,0 g
hiilihydraatit
52 g
josta sokereita
1,3 g
ravintokuitu
11 g
proteiini
18 g
suola
<0,01 g
Pakkauksen nettopaino
500 g
Säilytys
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä.