18.8.2021

Myllyn Paras lanseeraa lokakuussa palmuöljyttömän Lehtitaikinan

Myllyn Paras tuo lokakuussa kauppoihin vaihtoehdon perinteiselle Lehtitaikinalle. Palmuöljytön Lehtitaikina vastaa kuluttajien tarpeeseen saada kauppoihin lisää palmuöljyttömiä tuotteita. 

Palmuöljytön Lehtitaikina on lehtevä kasvimargariinipohjainen taikina, joka sopii käytettäväksi suolaisiin tai makeisiin leivonnaisiin: piirakoihin, pasteijoihin, joulutorttuihin ja leivoksiin. Pakkauksessa on 5 kpl 100 g painoisia, valmiiksi kaulittuja taikinalevyjä. Levyt sulatetaan erillään huoneenlämmössä 15 min. Tämän jälkeen levyistä leikataan halutun kokoisia leivonnaisia ja täytetään suolaisilla tai makeilla täytteillä. Leivonnaiset kannattaa voidella kananmunalla tai sokerivedellä ennen paistamista kauniin paistovärin saavuttamiseksi. Leivonnaisia paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min tuotteen koosta riippuen.

Tuote on palmuöljyttömyyden lisäksi laktoositon, sokeriton ja se soveltuu vegaaniruokavalioon. Tuotteelle on myönnetty Avainlippu.

Lehtitaikinapakkaus

RESEPTIT:
Muna-riisipasteijat
Mätimousse-cocktailpalat
Lehtevät kasvispizzat

TUOTETIEDOT:
Myllyn Paras Lehtitaikina palmuöljytön 500 g
Kuluttajapakkauksen GTIN-koodi: 6417700060014
20 kpl/myyntierä, myyntierän GTIN-koodi: 6417700070013

Kuvapankki: https://myllynparas.imagebank.fi/auth/login
Valitse ”Selaa”-vaihtoehto (ei vaadi kirjautumista) 
Valitse ”Medialle” -> ”Myllyn Paras Lehtitaikina palmuöljytön” tai syötä linkki https://myllynparas.imagebank.fi/#/category/2210 selaimeen.

Muna-riisipasteijat