Yrttipuustiset

Myllyn Paras
noin 15 kpl
dlmaitoa
25ghiivaa
1tlsuolaa
n.3dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
3-4dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
50gvoita
Täyte:
60gsulatettua voita
1tlkirveliä
1tlkynteliä
1rklpersiljaa
1rklyrttisuolaa

Valmistusohje

Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseksi lämmitettyyn maitoon. Alusta taikinaksi vehnäjauhoilla ja hiivaleipävehnäjauhoilla. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi peitettynä lämpimässä paikassa (esim. kulho lämpimässä vedessä). 

Jaa kohonnut taikina neljään osaan ja kaaviloi jokainen osa n. 30 x 30 cm:n levyksi. Sekoita täytettä varten yrtit sulatettuun voihin. Jaa täyte kaaviloiduille taikinalevyille ja rullaa levyt kääretortun tapaan rullalle.

Nipistä rullan reunasauma hyvin kiinni. Leikkaa rullasta terävällä veitsellä n. 2 cm:n viipaleita ja laita viipaleet muffinivuokiin. Anna puustisten kohota kaksinkertaisiksi peitettynä ja paista niitä 225- asteisessa uunissa 8-10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Helppo tehdä ja aivan fantastisen hyviä!