Viinerit Vihreitä kuulia -marmeladilla

Wienerit vihreäkuulamarmeladilla
1 t 15 min, josta valmisteluaika 20 min

Helpot ja herkulliset viinerit syntyvät Wienertaikinasta sekä Vihreitä kuulia -marmeladista. Viinerin täytteeksi sopivat kaikenlaiset paistonkestävät hillot sekä kreemit. 

10 kpl
1pktMyllyn Paras Wienertaikinaa (500 g)
1kananmuna
1prkVihreitä kuulia -marmeladia
Viimeistelyyn:
tomusokeria

Valmistusohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.

  2. Leikkaa levyt keskeltä kahtia neliöiksi ja taittele kulmat keskelle. 

  3. Anna koota liinan alla n. 4050 min. 

  4. Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi päälle marmeladia.

  5. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

  6. Viimeistele valmiit viinerit tomusokerilla.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)