Vegaaniset maapähkinävoi-banaanitortut maistuvat pikkujouluissa tai muuten vaan makean nälkään. Kukan malliin taitellut tortut voit täyttää myös muilla suosikkitäytteillä.

Mikäli haluat valmistaa nämä tortut tavallista ruokavaliota noudattavalle, voit voidella ne kananmunalla, mutta ne voi jättää hyvin myös voitelematta.

Ainekset 10 kpl annosta

n. 1
dl
maapähkinävoita
1
banaani viipaleina
(tomusokeria)

Ohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.

  2. Laita ne vieretysten työlaudalle ja leikkaa sitten kahteen osaan neliöiksi. Tee jokaiseen neliöön L-kirjaimen malliset kuviot jokaiseen kulmaan.

  3. Laita teelusikallinen maapähkinävoita torttulevyn keskelle ja päälle viipale banaania. Nosta L-kirjaimen kohdalta kulmat yhteen keskelle ja litistä.

  4. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

  5. Siivilöi pinnalle halutessasi tomusokeria.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.