Viikuna-valkohomejuusto Cocktailpalat

Viikuna-valkohomejuusto Cocktailpalat

Makean suolainen täyte on mainio yhdistelmä pieniin suupaloihin. Leikkaa taikinalevy ruudukoksi (2 x 4), voitele, ripottele pinnalle koristetta ja paista neliöt. Voit myös ottaa taikinalevystä piparimuoteilla erimuotoisia paloja: kuita, tähtiä, sydämiä jne. Täyttö tapahtuu kypsänä halkaisemalla palat.

Katso video cocktailpalojen valmistus ohjeen alta.

30-40 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
unikon, fenkolin tms. siemeniä koristeeksi
Täyte:
100gvalkohomejuustoa
100gtuorejuustoa
150gviikunahilloa tai hilloketta

Valmistusohje

Leikkaa kohmeiset taikinalevyt terävällä veitsellä ruudukoksi (jokainen levy 2 x 4), tai ota tähden ja kuun tms. muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä kuvioita. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi unikon tai fenkolin siemeniä. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä. Sekoita juustot keskenään. Halkaise jäähtyneet kuviot terävällä veitsellä ja laita väliin täytteeksi 1-2 teelusikallista juustoseosta ja 1 tl viikunahilloa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Aika hyvä idea.