Makean suolainen täyte on mainio yhdistelmä pieniin suupaloihin.

Leikkaa taikinalevy ruudukoksi (2 x 4), voitele, ripottele pinnalle koristetta ja paista neliöt.

Voit myös ottaa taikinalevystä piparimuoteilla erimuotoisia paloja: kuita, tähtiä, sydämiä jne.

Täyttö tapahtuu kypsänä halkaisemalla palat.

Katso video cocktailpalojen valmistuksesta ohjeen alta.

Ainekset 30-40 kpl annosta

munaa voiteluun
unikon, fenkolin tms. siemeniä koristeeksi
Täyte:
100
g
valkohomejuustoa
100
g
tuorejuustoa
150
g
viikunahilloa tai hilloketta

Ohje

  1. Leikkaa kohmeiset taikinalevyt terävällä veitsellä ruudukoksi (jokainen levy 2 x 4), tai ota tähden, kuun, sydämen tms. muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä kuvioita. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi unikon tai fenkolin siemeniä.
  2. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
  3. Sekoita juustot keskenään. Halkaise jäähtyneet kuviot terävällä veitsellä ja laita väliin täytteeksi 1-2 teelusikallista juustoseosta ja 1 tl viikunahilloa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.