Viherherukka-Wienernougatleivokset

Viherherukka-Wienernougatleivokset
50 min, josta valmisteluaika 25 min
12 kpl, halkaisija n. 10 cm
Piiraspohjat:
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
250gviherherukoita
sokeria
Täytevaahto:
2dlvaahtoutuvaa kermaa
1tlkvaniljatuorejuustoa tai -rahkaa (200g )
1dlwienernougatrouhetta
Koristeeksi:
viherherukoita
viherherukanlehtiä

Valmistusohje

Jaa sulanut kauramurotaikina pienten piirasvuokien pohjille ja reunoille. Levitä piiraiden pohjille kerros viherherukoita, ripottele vähän sokeria päälle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 7 minuuttia. Varo paistamasta liikaa. Jäähdytä pohjat.

Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto tai rahka ja vatkaa tasaiseksi Mausta seos reilusti Wienernougatrouheella.

Levitä piiraille reilu keko täytevaahtoa. Koristele viherherukan tertuilla, tuoreilla pienillä vihreillä herukanlehdillä ja Wienernougatrouheella.

Vinkki: Mikäli viherherukoita ei ole, tee tämä mustaherukoilla tai muilla herukoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)