Vegaaniset vadelma-palmierit

Vegaaniset vadelma-palmierit
40 min, josta valmisteluaika 30 min

Lue lisää reseptistä Madame Millefeuillen blogikirjoituksesta.

1pktMyllyn Paras Lehtitaikinaa
1dlsokeria
1pspakastevadelmia
1prkvadelmahilloa
perunajauhoja tai maissitärkkelystä

Valmistusohje

  1. Sulata pakastevadelmat ja valut ylimääräinen neste pois. Laita kulhoon ja sekoita teelusikallinen perunajauhoja sekaan sitomaan ylimääräistä nestettä. Murskaa hieman lusikan kuperalla puolella.

  2. Leikkaa lehtitaikina viiteen osaan.  Ripottele sokeria pöydälle ja kaulitse lehtitaikina sokerin päällä  20-25 cm kokoiseksi suorakaiteeksi. Käännä taikina ympäri, niin, että sokeria on molemmin puolin.  Levytä ohut kerros vadelmahilloa levylle ja sen jälkeen ripottele päälle hieman tuorevadelmasurvosta.  Taita molemmat sivut pituussuunnassa siten, että ne kohtaavat keskellä. Käännä vielä kerran pituussuunnassa päällekkäin. Laita pötkö hetkeksi pakastimeen odottamaan leikkausta, noin 15 min, mikäli taikina tuntuu yhtään pehmeältä.

  3. Leikkaa terävällä veitsellä noin 1-1,5 cm paksuja viipaleita. Nosta pellille leivinpaperin päälle leikkauspinta ylöspäin ja litistä hieman päältäpäin. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes pinta on kauniin vaaleansurkea ja pinnassa oleva sokeri on hieman karamellisoitunut.

Vegaaniset vadelma-palmieritVegaaniset vadelma-palmieritVegaaniset vadelma-palmierit

Resepti:
Madame Millefeuille

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)