Varhaiskaali-lihapullawokki ja pastaa

Myllyn Paras
4:lle
1varhaiskaali
1sipuli tai 2-3 nippusipulia varsineen
2-3porkkanaa
1rklöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
300-400geineslihapullia (paahdettuja)
3-4tomaattia lohkoina
persiljaa tai ruohosipulia
vähän pastan keitinvettä
300-400gMyllyn Paras Spagettia

Valmistusohje

Huuhdo kasvikset. Puolita ja suikaloi kaali. Silppua sipuli
tai leikkaa nippusipulien sipuliosa viipaleiksi ja varret pätkiksi. Leikkaa
porkkanat penneiksi.

Lorauta öljy wokkipannuun, lisää kasvikset paitsi
sipulinvarret ja wokkaa hetken aikaa. Mausta.

Jos haluat maustaa eineslihapullia, kaada ne paistinpannuun
ja lisää joukkoon esim. paprikajauhetta. itämaista maustetahnaa (tandoori, curry
tms.) ja heiluttele pannua niin, että lihapullat maustuvat.

Kaada maustuneet ja lämmenneet lihapullat, tomaattilohkot
ja sipulinvarsipätkät kasvisten joukkoon ja pyöräytä sekaisin ja lisää
tarvittaessa vähän pastan keitinvettä liemeksi. Ripottele joukkoon ruohosipuli
tai persiljasilppu ja nosta pöytään pastan joukkoon sekoitettuna tai kummatkin
erikseen.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)