Varhaiskaali-lihapullawokki ja pastaa

Myllyn Paras
  • Tämä wokki on erittäin nopea valmistaa!
  • Ohjeessa on käytetty eineslihapullia, mutta luonnollisesti voit myös käyttää itse valmistettuja, tähteeksi jääneitä lihapullia.
4:lle
1varhaiskaali
1sipuli tai 2-3 nippusipulia varsineen
2-3porkkanaa
1rklöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
300-400geineslihapullia (paahdettuja)
3-4tomaattia lohkoina
persiljaa tai ruohosipulia
vähän pastan keitinvettä
300-400gMyllyn Paras Spagettia

Valmistusohje

Huuhdo kasvikset. Puolita ja suikaloi kaali. Silppua sipuli tai leikkaa nippusipulien sipuliosa viipaleiksi ja varret pätkiksi. Leikkaa porkkanat penneiksi. Lorauta öljy wokkipannuun, lisää kasvikset paitsi sipulinvarret ja wokkaa hetken aikaa. Mausta.

Jos haluat maustaa eineslihapullia, kaada ne paistinpannuun ja lisää joukkoon esim. paprikajauhetta. itämaista maustetahnaa (tandoori, curry tms.) ja heiluttele pannua niin, että lihapullat maustuvat.

Kaada maustuneet ja lämmenneet lihapullat, tomaattilohkot ja sipulinvarsipätkät kasvisten joukkoon ja pyöräytä sekaisin ja lisää tarvittaessa vähän pastan keitinvettä liemeksi. Ripottele joukkoon ruohosipuli tai persiljasilppu ja nosta pöytään pastan joukkoon sekoitettuna tai kummatkin erikseen.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)