Konvehdit valkosuklaasta ja vadelmista

Valkosuklaa-vadelmakonvehti

Valkosuklaa-vadelmakonvehdit ovat makoisa herkku jouluksi! Tarjoa kahvipöydässä tai anna lahjaksi läheisille!

15 kpl
200gvalkosuklaata temperoituna
Vadelmatäyte:
8gpakastekuivattuja vadelmia (Kaskein Marja)

Valmistusohje

Temperoi valkosuklaa: sulata ¾ valkosuklaasta 40 asteiseksi mikrouunissa sykäyksittäin tai lämminvesihauteessa. Siirrä kulho työpöydälle ja sekoita ¼ valkosuklaasta rouhittuna joukkoon. Sekoita. Jäähdytä seos 26–27 asteeseen silloin tällöin sekoitellen. Lämmitä valkosuklaa uudelleen 30 asteeseen.

Annostele pakastekuivatut vadelmat silikoni konvehtimuotteihin ja täytä muotit temperoidulla valkosuklaalla. Jäähdytä.

Irrota konvehdit vuoasta ja nauti.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)