Vadelmapiirakka valkosuklaalla

Vadelmapiirakka valkosuklaalla

Tämä resepti on Kotikokin ja Myllyn Paras Oy:n kotitalousluokille järjestämän reseptikilpailun satoa. Voittajaksi tuli Itäkeskuksen peruskoulun 9-luokkalaiset, jotka pääsivät ideoimaan uusia piirakkareseptejä Myllyn Paras Pyöreistä Piirakkataikinoista.

piirakkavuoallinen, halkaisija n. 25-30 cm
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikinaa (380 g)
200gvalkosuklaa-limerahkaa
1dlruokakermaa
2rklsokeri
1muna
suolaa
6palaa valkosuklaata
2dlvadelmia
1dlkarhunvatukoita
Koristeluun:
valkosuklaata

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Laita taikina vuokaan. Sulata valkosuklaa. Sekoita rahka, muna, suola ja sokeri keskenään ja kaada sekaan sulatettu valkosuklaa. Kaada täyte vuokaan taikinan päälle ja laita sen päälle vadelmat ja karhunvatukat. Paista uunissa 225 asteessa n. 30 min. Ota piirakka pois uunista ja anna jäähtyä, koristele jäähtynyt piirakka raastetulla valkosuklaalla.

Resepti:
Safe, Liban, Ipham

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)