Tummalla Makaronilla Täytetyt Paprikat

Tummalla Makaronilla Täytetyt Paprikat

Tummalla makaronilla saat ruokaisan täytteen paprikoille. Paprikoiden täyttäminen on helppoa, mutta vaatii hieman vaivaa, sopii siis hyvin myös viikonloppua ajatellen.  Kasviksiksi sopivat paprikoiden ohella esim. kesäkurpitsat. Paprikoiden koko vaikuttaa siihen, montako annoksesta syntyy.

4:lle (2 puolikasta/hlö)
4paprikaa
Täyte:
n.3dlMyllyn Paras Tumma Makaronia
2sipulia varsineen (tai n. 150 g purjoa)
150gryöpättyä pinaattia tai nokkosta
1rskevyt yrttituorejuustoa (200 g)
200gkevyt (n. 3-7%) fetaa tai salaattijuustoa kuutioina
½tlmustapippuria
½tlmineraalisuolaa
Pinnalle:
parmesaanijuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista pannulla sipulit ja puhdistetut ryöpätyt pinaatit tai nokkoset. Lisää joukkoon keitetyt makaronit, tuorejuusto, fetakuutiot ja mausteet. Käytä täytteen kuorina paprikoita, halkaise ne pitkittäin, poista siemenet niin, että  kuoret pysyvät ehjinä kuppeina. Asettele paprikat reunalliseen, uuninkestävään vuokaan ja jaa täyte niiden sisään. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 min.

VINKKI: Pinaatin tilalle sopivat mainiosti kantarellit, mustatorvisienet ja suppilovahverot.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Laitoin sekaan vielä mukaan sipulia, pekonia ja jalapenoviipaleita, ja kyllä sain kehuja! Kasvistäyte valmistui samoilla aineksilla, vain ilman lihaa ja kyllä nekin maistuivat!
Aivan mahtavan makuisia. Vähän enemmän vielä chiliä.