Tonnikala - Kukka Makaronilaatikko

Myllyn Paras
4:lle
1-2sipulia
2rklöljyä
2prkveteen säilöttyä tonnikalaa
1tlsuolaa
1-3tlchlijauhetta tai chilimausteseosta
mustapippuria myllystä
1pspakastemaissia (150 g)
n.4dlkeitettyä Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
7-8dlmaitoa
2munaa
2dljuustoraastetta

Valmistusohje

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä, lisää valutettu tonnikala ja pyöräytä sekaisin. Mausta suolalla, chilillä ja mustapippurilla ja anna porista hetki. Lisää maissit ja tarkista maku. Chilin maku saa tuntua vahvana.

Sekoita joukkoon myös keitetyt kukkamakaronit (kukkamakaroni on kurkumalla värjätty kuitua sisältävä tumma pasta) ja kaada kaikki voideltuun vuokaan.

Kaada joukkoon munamaito ja kypsennä uunin keskiosassa 200-asteessa noin ½ tuntia. Ripottele päälle juustoraaste ja kypsennä vielä 20-30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.

Resepti:
Marco Bjurström/Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)