Tonnikala - Kukka Makaronilaatikko

Myllyn Paras
4:lle
1-2sipulia
2rklöljyä
2prkveteen säilöttyä tonnikalaa
1tlsuolaa
1-3tlchlijauhetta tai chilimausteseosta
mustapippuria myllystä
1pspakastemaissia (150 g)
n.4dlkeitettyä Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
7-8dlmaitoa
2munaa
2dljuustoraastetta

Valmistusohje

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä, lisää valutettu
tonnikala ja pyöräytä sekaisin. Mausta suolalla, chilillä ja mustapippurilla ja
anna porista hetki. Lisää maissit ja tarkista maku. Chilin maku saa tuntua
vahvana. Sekoita joukkoon myös keitetyt kukkamakaronit (kukkamakaroni on
kurkumalla värjätty kuitua sisältävä tumma pasta) ja kaada kaikki voideltuun
vuokaan.

Kaada joukkoon munamaito ja kypsennä uunin keskiosassa
200-asteessa noin ½ tuntia. Ripottele päälle juustoraaste ja kypsennä vielä
20-30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen ruokailua.

Resepti:
Marco Bjurström/Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)