Täysjyväohra & Pippurinen Lihakastike

Täysjyväohra ja Pippurinen Lihakastike

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

8 arviota
Valmisteluaika
15 min
Kokonaisaika
20 min

Ainekset 4:lle annosta

Täysjyväohra:
Kastike:
1-2
rkl
öljyä
n.400
g
paistisuikaleita
½
purjosipulia (n. 100 g)
250
g
halkaistuja babyporkkanoita tai porkkanaa suikaleina
5-6
dl
lihalientä (vettä+1 rkl fondia)
100
g
mustapippurijuustoa (esim. Mustapekka)
1
tl
suolaa
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Kypsennä ohra pakkauksen ohjeen mukaan. 

  2. Valmista sillä aikaa kastike. Ruskista öljyssä pannulla paistisuikaleet, purjorenkaat ja pienet porkkanat, ripottele päälle karkeita jauhoja ruskistumaan. Sekoita joukkoon lihaliemi.

  3. Anna kypsyä miedolla lämmöllä, lisää lopuksi pippurijuustoa ja mausta rosmariinilla.

  4. Tarjoile keitettyjen ohrasuurimoiden kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

8 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.