Täysjyväohra ja Pippurinen Lihakastike

Täysjyväohra & Pippurinen Lihakastike
4:lle
Täysjyväohra:
2-2½dlMyllyn Paras Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
Kastike:
1-2rklöljyä
n.400gpaistisuikaleita
½purjosipulia (n. 100 g)
250ghalkaistuja babyporkkanoita tai porkkanaa suikaleina
1rklMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
5-6dllihalientä (vettä+1 rkl fondia)
100gmustapippurijuustoa (esim. Mustapekka)
1tlsuolaa
tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

Kypsennä ohra pakkauksen ohjeen mukaan.  Valmista sillä aikaa kastike. Ruskista öljyssä pannulla paistisuikaleet, purjorenkaat ja pienet porkkanat, ripottele päälle karkeita jauhoja ruskistumaan. Sekoita joukkoon lihaliemi. Anna kypsyä miedolla lämmöllä, lisää lopuksi pippurijuustoa ja mausta rosmariinilla. Tarjoile keitettyjen ohrasuurimoiden kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)