Tattaririeskat

Tattaririeskat

Katso video ohjeen alta, kuinka tattaririeskoja valmistettiin Oivallusten keittiössä Terveys-messuilla.

10 - 15 kpl
6dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
1tlsuolaa
1tlsoodaa
4dlpiimää, jogurttia tai juustoa raasteena
2dlomenaa, porkkanaa tai juustoa raasteena
½dlsulaa margariinia
Pinnalle:
Myllyn Paras Tattarihiutaleita
Lisäksi:
marmeladia tai juustoa

Valmistusohje

Sekoita aineet keskenään. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperoidulle uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Ripottele pinnalle hiutaleita. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Nauti kuumana marmeladin tai juuston kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)