Tattari-pellavansiemenleipä

Myllyn Paras
dlvettä
½dlpellavansiemeniä
2rklöljyä
1rklsiirappia
1tlsuolaa
2dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
6dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
2tlkuivahiivaa (tai ⅓ pkt tuorehiivaa)

Valmistusohje

Mittaa aineet leipäkoneen kulhoon ohjeen järjestyksessä.
Jos käytät kuivahiivaa, jätä se jauhojen päälle viimeiseksi. Valitse pika- tai
normaaliohjelma ja käynnistä leipäkone.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Hei, etsin tattariohjeita, koska en käytä viljoja. Silmään osui leipäkoneohje, jossa on tattaria ja pellavansiemeniä, mutta eikö pellavansiemenet pitäisi liottaa, tai vähintään huuhdella? Ohjeessa sanotaan, että kaikki vaan koneeseen.
Pellavansiemeniä voi käyttää liottamatta. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
hyvä ohje