Sydämellinen lohipasta

Sydämellinen lohipasta

Nopeasti hyvää ruokaa kuitupitoisesta pastasta, käytä esim. Keltainen Sydän tai Keltainen Kukka Makaronia, jossa on kuitua 6,0 g / 100 g.  Kastike on tehty kalasta, jota tulisi syödä joka viikko.  Erilaisin kasviksin saat väriä ja makua ruokaan.

3-4:lle
250-300gMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
Kastike:
1rklrypsiöljyä
1sipuli
2-5valkosipulinkynttä
2porkkanaa suikaleina tai n. 200 g pakastekasvissuikaleita
musta- tai valkopippuria myllystä
sitruunapippuria
1tlktomaattimurskaa
½-1tlsuolaa
(ripaus sokeria)
2dlkalalientä (kalafondista tai -kuutiosta)
300-400g(kirjo)lohifileesuikaleita
1tlsitruunamehua

Valmistusohje

Suikaloi sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistokasarissa. Lisää porkkanasuikaleet, pippuria, tomaattimurskaa, suolaa, (sokeria) ja kalaliemi ja anna kiehua pastan kysymisen ajan. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Jos et käytä valmiita lohifileitä, leikkaa kala paloiksi pastan kiehuessa. Lisää kalafileesuikaleet kastikkeen joukkoon ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia. Purista päälle halutessasi vähän sitruunamehua. Sekoita kastike Sydän Makaronien joukkoon tai tarjoa ne erikseen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Mukavia tällaiset ohjeet, joihin ei tule kermaa tms., joka lisää energiaa ja rasvan määrää. Lisäksi helppo valmistaa valmiista lohikuutioista.