Suolapähkinäiset suklaapiparit

Suolapähkinäiset suklaapiparit
n. 30 kpl

Valmistusohje

Sulata suklaataikinaa noin tunnin verran.  Leikkaa reilu 1 dl suolapähkinöitä veitsellä rouheeksi, jätä loput koristeeksi leikkaamattomina. Sekoita rouhe ja taikina käsin tasaisesti sekaisin ja leivo taikinasta paksu pötkö. Leikkaa se n. 30 osaan ja pyörittele palaset palloiksi. Asettele pallot väljästi leivinpaperille uunipellille, painele hieman matalammiksi ja laita jokaisen keskelle suolapähkinä. Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-8 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)