Suolapähkinäiset suklaapiparit

Suolapähkinäiset suklaapiparit
n. 30 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa
100gtummaa rouhittua suklaata
2rkltummaa kaakaojauhetta
2dlsuolapähkinöitä

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Sekoita sulaneen taikinan joukkoon rouhittu suklaa ja kaakaojauhe. Tämä onnistuu parhaiten käsin puristelemalla. Leikkaa reilu 1 dl  suolapähkinöitä veitsellä rouheeksi, jätä loput leikkaamattomina koristeeksi.

Sekoita rouhe ja taikina käsin tasaisesti sekaisin ja leivo taikinasta paksu pötkö. Leikkaa se n. 30 osaan ja pyörittele palaset palloiksi. Asettele pallot väljästi leivinpaperille uunipellille, painele hieman matalammiksi ja laita jokaisen keskelle suolapähkinä.

Paista 200-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla 5-8 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)