Suolaiset voitaikinaruusut

Suolaiset voitaikinaruusut
45 min, josta valmisteluaika 15 min

Valmista ihania suolaisia voitaikinaruusuja Kinuskikissan ohjeella!

15 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
200gtuorejuustoa (makuna esim. aurinkokuivattu tomaatti)
1rkuruohosipulia
60siivuaohutta tummaa leikkelettä (esim. kylmäsavuhärkä tai -porsas)
Tarjoiluun:
cosmopolitan-salaattia
basilikan lehtiä

Valmistusohje

  1. Ota voitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. Kauli levyjä ohuemmaksi. Samalla levy pitenee, hieman myös levenee.

  2. Levitä päälle tuorejuustoa. Leikkaa ruohosipuli silpuksi ja ripottele tuorejuuston päälle.

  3. Leikkaa levyt pituussuunnassa kolmeen osaan. Halkaise leikkeleet ja paina neljä puolikasta suikaleen päälle.

  4. Kieritä suikale rullalle.

  5. Laita rullat pystyyn minimuffinssivuoan koloihin.

  6. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Laita loppuvaiheessa päälle folio tai ylemmälle tasolle uunipelti suojaksi, jotta pinta ei tummu liikaa. Älä ota liian aikaisin uunista, jotta ruusut kypsyvät sisältä saakka.

  7. Tarjoile salaatinlehtien päällä. Koristele basilikanlehdillä.

Resepti:
Kinuskikissa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)