Suklaamannalastut

Suklaamannalastut
40-50 kpl
150gvoita tai margariinia
dlsokeria
1muna
1tlvaniljasokeria
1tlleivinjauhetta
1rklkaakaojauhetta
1dlMyllyn Paras Mannasuurimoita
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Sekoita pehmeä rasva ja sokeri ja muna keskenään. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Ota tasaiseksi sekoitetusta taikinasta pikkulusikalla nokareita leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla vajaa 10 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (11)

Tein oman versioni ruokosokerilla ja reilulla ruokalusikallisella hunajaa, hyviä tuli ja maistuvat ihan Dajmilta :)
Kannattaa kokeilla lisätä minttua tai sweet thai chilikastiketta. Minä laitoin paljon enemmän kaakaojauhetta, tumma suklaa olisi aivan ihana lisä. Valkoisen sokerin tilalle voi laittaa ruokosokeria, tai laittaa puolet ja puolet.
Älyttömän makioita.
Ihanan makuisia. Oon toinen kohta 13 vee ja tein näitä myös ite, ku viikonlopuks oli tulossa vieraita. Lisäsin vielä päälle sulaa suklaata! NJAM
Tosi hyviä. Tein ne suklaamannasuurimoista ja oli tosi hyviä!
Oon vasta 12, mut tein näitä ihan ite... Ihan mielettömän HYVIÄ.
Ihan mielettömän hyviä! Kun syö puolen tunnin sisällä paistosta, niin silloin vielä ihanan pehmeitä sisältä :)
Hyvin yksinkertainen resepti ja maukkaita lastuja.:DDD
Ei tosiaan liian makeita, mutta siksi just tosi hyviä! Lisäsin itse vielä taikinaan vähän rouhittua tummaa suklaata, nam.
aika hyviä joo,aika tylsän makuisia..

Pages