Suklaakeksi-wienerit

Suklaakeksi-wienerit
1 t , josta valmisteluaika 15 min

Myllyn Paras Wienertaikinasta valmistat ihania wienereitä. Vain mielikuvitus on rajana. Nämä wienerit vievät kielen mennessään. Kokeile!

10 kpl
1pktMyllyn Paras Wienertaikinaa (500 g)
10kplpehmeitä suklaakeksejä
1kananmuna
Pinnalle:
dlvaniljakreemijauhetta
dlmaitoa
1dlkuohukermaa
5kplpehmeitä suklaakeksejä

Valmistusohje

  1. Ota Wienertaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Levitä ne työlaudalle vieretysten.

  2. Leikkaa sulaneet levyt kahteen osaan siten, että saat neliön mallisia taikinalevyjä. Ota jokainen kulma ulkosyrjästä ja nosta keskelle taikinalevyä. Voit valita haluatko laittaa pehmeän suklaakeksin aluksi taikinalevyneliön keskelle vai vasta sitten kun reunat on käännetty keskelle.

  3. Anna kohota noin puoli tuntia ja voitele sitten kananmunalla.

  4. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes wienerit ovat kauniin värisiä.

  5. Valmista sillä välin kreemi. Sekoita vaniljakreemijauhe ja maito keskenään ja anna vetäytyä hetki, kunnes jähmettyy. Vaahdota kuohukerma ja sekoita kreemin joukkoon.

  6. Pursota tai lusikoi wienereiden pinnalle. Halkaise pehmeät suklaakeksit ja asettele puolikas kreemikeon päälle.

  7. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

  8. Tarjoa!

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)