Suklaa-kirsikkaleivos

Suklaa-kirsikkaleivos

Suklaa-kirsikkaleivoksia helppo ja nopea valmistaa. Kirsikkojen ja suklaan yhdistelmä on herkullinen. Nämä leivokset sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaankin!

n. 10 kpl
1pktMyllyn Paras Murotaikinaa (400 g)
tai Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
2-3tlkaakaojauhetta
Täyte:
1-2dlkirsikkamehua
1-2dlkirsikkahilloa tai -sosetta
Päälle:
1tlkkuohukermaa (2 dl)
½dlsokeria
1tlvaniljasokeria
1tlkmaitorahkaa (250 g)
n.300gkirsikoita
sitruunamelissan lehtiä

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan ja sekoita sen joukkoon kaakaojauhe. Jaa suklainen taikina 8-10 osaan ja taputtele palaset pienien piirasvuokien pohjille ja reunoille. Kypsennä piiraspohjia sellaisenaan 200-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia. Jäähdytä pohjat. Valmista täyte: vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja lisää rahka. Kostuta piiraspohjat, levitä päälle hillo tai sose ja sen päälle kermarahka. Koristele kauniisti kirsikoin ja tuorein yrtein.

VINKKI: Kokeile karpaloilla ja karpalohillolla!

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Toi on tosi hyvä resepti! Paras kokeilin ja kyll oli hyvää! Nam nam!