Ainekset 4:lle annosta

1
tlk
tomaattimurskaa
n.3
valkosipulinkynttä
1
tl
timjamia
½
tl
oreganoa
½
tl
basilikaa
1
tl
persiljaa
½
tl
mustapippuria
1
tl
suolaa
1
tlk
tonnikalaa öljyssä (n. 200g)
n.100
g
pakastekatkarapuja
Lisäksi:
juustoraastetta

Ohje

  1. Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti, ja valmista sillä välin kastike. Hauduta miedolla lämmöllä pannulla tomaattimurskassa mausteita 15-30 min.

  2. Lisää hienonnettu tonnikala ja katkaravut ja anna niiden kuumentua.

  3. Tarjoa Myllyn Paras Spagetin kanssa ja ripottele halutessasi pinnalle hienoa juustoraastetta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.