Soijajogurtti-mustikkapiirakka

Mustikkapiirakka on suomalaisten suurta herkkua!
Katso suosituin mustikkapiirakkareseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia mustikkapiirakoita.

Iinan mustikkapiirakka

Tällä reseptillä Iinaps-vlogin Iina osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017.

 

1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikina (380 g)
500gSoijajogurttia (sitruuna-lime)
1rklsokeria (ei pakollinen, jos jogurtti maustettua)
1rklvanilliinisokeria (ei pakollinen, jos jogurtti maustettua)
100-150gmustikoita

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

Ota kauramurotaikina pois paketista ja painele voideltuun vuokaan reunoja myöten.

Sekoita jogurtti, sokerit ja mustikat keskenään.

Lisää täyte pohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Pistä piirakka uunin alatasolle noin 40 minuutiksi.

Ota piirakka pois uunista, anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita vähintään pariksi tunniksi jääkaappiin.

Nauti!

Resepti:
Iina Lehtimäki, Iinaps

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)