Saved from Myllynparas.fi Site 19.8.2022 Soijajogurtti-mustikkapiirakka Soijajogurtti-mustikkapiirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 8 arviota Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 55 min R
Tällä reseptillä Iinaps-vlogin Iina osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017. Ainekset annosta 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikina (380 g) 500 g Soijajogurttia (sitruuna-lime) 1 rkl sokeria (ei pakollinen, jos jogurtti maustettua) 1 rkl vanilliinisokeria (ei pakollinen, jos jogurtti maustettua) 100-150 g mustikoita Ohje Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Ota kauramurotaikina pois paketista ja painele voideltuun vuokaan reunoja myöten. Sekoita jogurtti, sokerit ja mustikat keskenään. Lisää täyte pohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Pistä piirakka uunin alatasolle noin 40 minuutiksi. Ota piirakka pois uunista, anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja laita vähintään pariksi tunniksi jääkaappiin. Nauti! Resepti: Iina Lehtimäki, Iinaps Katso videovinkit Please allow analytics cookies to see the video
Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 8 arviota Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua