Sitruunainen Pasta

Sitruunainen Pasta
4:lle
n.6dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
300gaurinkovihanneksia
Sitruskastike:
1rklöljyä
n.150gpurjosipulia renkaina
n.400gmarinoimattomia tai sitrusmarinoituja broilerin fileesuikaleita
1sitruunan (tai limen) raastettu kuori ja puristettu mehu
1tlsitruunapippuria
1tlcurrytahnaa
1-2tlhunajaa
2dlCocos & Lime- tai muuta kevytkermavalmistetta
100gkevyt (sitruuna)pippurituorejuustoa
150gananas- tai satsumapaloja (pieni säilyketlk tai 2 satsumaa)
(1rklMyllyn Paras Hiivaleipäjauhoa)
tuoreita basilikan lehtiä

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, lisää keittämisen puolivälissä joukkoon pakastevihanneksia. Valmista samaan aikaan kastike. Paista fileesuikaleet ja sipulirenkaat öljyssä isolla pannulla tai kasarissa. Mausta ja lisää kaikki muut aineet. Anna kypsyä pastan kypsymisen ajan, suurusta tarvittaessa hiivaleipäjauhoilla. Tarkista mieleinen maku. Voit lopuksi sekoittaa pastan ja kastikkeen keskenään tai tarjoilla ne erikseen. Koristele basilikan lehdillä.

VINKKI: Voit käyttää broilerin tilalla kuhaa, lohta tms. kalaa tai katkarapuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)