Silakka-pastakeitto

Myllyn Paras
3-4:lle
n.1lvettä + 2 rkl kalafondia tai 1-2 kalaliemikuutiota
1sipuli tai pätkä purjoa
2porkkanaa
1salaattifenkoli
n.3dl
100gsulatejuustoa
n.300gsilakkafileitä
mustapippuria
tilliä

Valmistusohje

Leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi tai pieniksi
kuutioiksi. Kuutioi myös fenkoli ja sipuli. 

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon fondi ja
kasviskuutiot. Keitä 5-6 minuuttia. Lisää makaronit ja hetken päästä
sulatejuusto nokareina. Anna 8 minuuttia. Leikkaa silakkafileet pätkiksi ja
lisää ne keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Silakka
kypsyy ja hajoaa nopeasti. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla tillillä ja
tarkista maku.  

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)