Silakka-pastakeitto

Myllyn Paras
3-4:lle
n.1lvettä + 2 rkl kalafondia tai 1-2 kalaliemikuutiota
1sipuli tai pätkä purjoa
2porkkanaa
1kplfenkoli
n.3dlMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
100gsulatejuustoa
n.300gsilakkafileitä
mustapippuria
tilliä

Valmistusohje

Leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi tai pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös fenkoli ja sipuli.  Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon fondi ja kasviskuutiot. Keitä 5-6 minuuttia. Lisää makaronit ja hetken päästä sulatejuusto nokareina. Anna kypsyä 8 minuuttia.

Leikkaa silakkafileet pätkiksi ja lisää ne keittoon. Anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Silakka kypsyy ja hajoaa nopeasti. Mausta mustapippurilla ja hienonnetulla tillillä ja tarkista maku.  

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)