Sikin sokin salaatti

Sikinsokinsalaatti
2-4 annosta
pala lanttua
2porkkanaa
1sipuli
2tomaattia
150-200gpapuja
100granskankermaa
½dlchilikastiketta
2rklöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
½persiljaruukku
Tarjoiluun:
burgerisämpylän puolikkaita paahdettuna
pöytämargariinia tai levitettä

Valmistusohje

Raasta kuoritut juurekset karkeaksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja pilko tomaatit. Kumoa pavut siivilään ja huuhtaise ne kylmällä vedellä. Laita ainekset sekoituskulhoon, lisää ranskankerma, chilikastike, öljy ja mausteet. Sekoita. Silppua persilja pinnalle.

Nauti paahdettujen burgerisämpylän puolikkaiden kanssa. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)