Savuporo-homejuustopiiras

savuporo-homejuustopiiras

Loppuvuoden juhlasesonki kutsuu pöytään nauttimaan pientä suolaista.

Savupororouheella ja homejuustolla täytetty piiras on juhlava ja upean makuinen tarjottava. 

Myllyn Paras Ruokapiirakkataikina nopeuttaa valmistusta ja pian keittiössäsi tuoksuukin jo taivaalliselta.

10 annosta
1pktMyllyn Paras Ruokapiirakkataikinaa (400 g)
Täyte:
150gkylmäsavustettua pororouhetta
100gminiluumutomaatteja
150 gsinihomejuustomurua
1hienonnettu valkosipulinkynsi
2rklhienonnettua tuoretta salviaa
4dlkermaa
3munaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Ota ruokapiirakkataikina sulamaan huoneenlämpöön noin 30-60 minuuttia ennen paistamista.

Laita taikina leivinpaperilla vuorattuun piirasvuokaan, jonka halkaisija on noin 26 cm. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.

Esipaista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.

Ripottele pinnalle kylmäsavustettua pororouhetta, puolitettuja miniluumutomaatteja ja sinihomejuustomurua.

Ripottele pinnalle vielä hienonnettua valkosipulia ja salviaa.

Laita kerma kulhoon, riko joukkoon munat ja mausta mustapippurilla.

Sekoita ja kaada piirastäytteiden päälle.

Paista piirakkaa 200-asteessa keskiritilätasolla noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin seurana.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)