Savukinkku-spagetti paistos

Myllyn Paras
2 annosta
100gMyllyn Paras Spagettia
n.75gsavukinkkua tai joulun jälkeen joulukinkkua
1rucola- tai jääsalaattiruukku
1-2tomaattia
3munaa
½dlvettä
¼tlsuolaa
mustapippuria myllystä
n.½dljuustoraastetta
1-2tlvoita tai öljyä

Valmistusohje

Keitä spagetti tai käytä edelliseltä päivältä jäänyttä pastaa.

Suikaloi kinkku, leikkaa n. ⅔ salaatista silpuksi ja kuutioi
tomaatit. Vatkaa munat ja vesi sekaisin, lisää joukkoon pasta, silputtu kinkku,
salaatti ja tomaatit, puolet juustoraasteesta ja mausta suolalla ja
mustapippurilla. Sekoita hyvin.

Kuumenna rasva ja kaada seos pannuun. Vedä massaa muutaman
kerran ristiin lastalla niin, että muna hyytyy. Ripottele pinnalle loput
juustoraasteesta ja valuta kakku uunipannulle ja kuorruta muutama minuutti
250-asteessa tai grillivastuksen alla, kunnes pinta saa kauniin värin.

Jos
olet kiireinen, lisää koko juustomäärä munan joukkoon ja jätä kuorrutus väliin.
Ripottele pinnalle loput salaatista ja nauti heti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

oli todella hyvää