Ainekset 2 annosta annosta

n.75
g
savukinkkua tai joulun jälkeen joulukinkkua
1
rucola- tai jääsalaattiruukku
1-2
tomaattia
3
munaa
½
dl
vettä
¼
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
n.½
dl
juustoraastetta
1-2
tl
voita tai öljyä

Ohje

  1. Keitä spagetti tai käytä edelliseltä päivältä jäänyttä pastaa. Suikaloi kinkku, leikkaa n. ⅔ salaatista silpuksi ja kuutioi tomaatit. Vatkaa munat ja vesi sekaisin, lisää joukkoon pasta, silputtu kinkku, salaatti ja tomaatit, puolet juustoraasteesta ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita hyvin.

  2. Kuumenna rasva ja kaada seos pannuun. Vedä massaa muutaman kerran ristiin lastalla niin, että muna hyytyy. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta ja valuta kakku uunipannulle ja kuorruta muutama minuutti 250-asteessa tai grillivastuksen alla, kunnes pinta saa kauniin värin. Jos olet kiireinen, lisää koko juustomäärä munan joukkoon ja jätä kuorrutus väliin. Ripottele pinnalle loput salaatista ja nauti heti.

Resepti:
Kati Nappa

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

3 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.