Riisiä ja papuja avokadon kanssa

15 min, josta valmisteluaika 10 min
4-6:lle
3 | dl | Myllyn Paras Pitkäriisiä |
tai Irtonainen Kaura+Riisiä | ||
1 | prk | ruskeita tai valkoisia papuja huuhdottuna ja valutettuna |
1 | rs | kirsikkatomaatteja |
2 | kypsää avokadoa paloiteltuna | |
5 | kevätsipulia (pientä) pätkittynä | |
½ | dl | karkeaa juustoraastetta |
1-2 | rkl | silputtuja mustia oliiveja |
vähän suolaa | ||
mustapippuria myllystä | ||
vähän sitruunamehua |
Valmistusohje
Keitä riisit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pavut riisin joukkoon 5-10 minuuttia ennen kuin ne ovat kypsiä. Jos vettä on jäljellä, kaada se pois ja kumoa kypsä riisi-papuseos suurehkoon kulhoon.
Lisää muut aineet, mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Sekoita varovasti ja tarkista maku. Tarjoa haaleana.
Kommentoi reseptiä