Riisi-Fetaherkku

Myllyn Paras
2:lle
½rklöljyä
sipuli tai pala purjoa
pätkä kesäkurpitsaa
150-200gkiinankaalia
keltaista ja/tai punaista paprikaa
(ripaus suolaa)
1tlespanjan salaattimaustetta tai muuta yrttiseosta
2-3dlkypsennettyä Myllyn Paras Pitkäriisiä
tai kypsennettyä Irtonainen Kaura+Riisiä
tilkka vettä
n.150gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
(persiljaa, rucolaa tai muuta salaattia silputtuna)

Valmistusohje

Suikaloi sipuli tai leikkaa purjo renkaiksi. Viipaloi
kesäkurpitsa ohuiksi renkaiksi ja kiinankaali viipaleiksi. Leikkaa paprika
paloiksi.

Mittaa öljy paistokasariin tai wokkipannuun. Lisää sipuli
ja kuullota pehmeäksi. Sekoita joukkoon muut kasvikset ja wokkaa hetken aikaa.
Lisää riisi ja mausta. Lorauta sekaan tilkka vettä ja kuumenna. Kun kasvikset
ovat sopivan pehmeitä, sekoita joukkoon juustokuutiot ja kuumenna. Lopeta heti
kun juusto alkaa pehmetä ja sulaa. Ripottele joukkoon vihreää ja nauti heti.

VINKKI: Voit lisätä ruokaan niitä kasviksia mitä kaapista löytyy, esim. juureksia
raasteena, varsiselleriä tai munakoisoa. Riisin tilalle sopii kypsä makaroni,
esim. Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaroni tai pari keitettyä
perunaa. Rouski alkupalaksi ruokaa tehdessäsi porkkanaa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)