Ainekset iso kakkuvuoka, noin 10 annosta

3
munaa
dl
sokeria
150
g
voita
tl
leivinjauhetta
2
tl
kardemummaa
n.7
dl
raparperin palasia, mustikoita tai punaisia viinimarjoja
1
dl
hillosokeria

Ohje

  1. Vatkaa munat ja sokeri kunnon vaahdoksi. Lisää sulatettu, jäähdytetty voi ja lopuksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kardemumma.

  2. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan, mielellään irtopohjaiseen. Kääntele sokeri raparperipalojen sekaan ja kaada raparperit taikinan päälle.

  3. Paista 175-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Resepti:
Maija Lehmusvirta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.