Raparperi/marjapiirakka

Myllyn Paras
iso kakkuvuoka
3munaa
dlsokeria
150gvoita
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
tlleivinjauhetta
2tlkardemummaa
n.7dlraparperin palasia, mustikoita tai punaisia viinimarjoja
1dlhillosokeria

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri kunnon vaahdoksi. Lisää sulatettu, jäähdytetty voi ja
lopuksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja kardemumma. Kaada taikina
voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan Mielellään irtopohjaiseen. Kääntele
sokeri raparperipalojen sekaan ja kaada raparperit taikinan päälle. Paista
175-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Resepti:
Maija Lehmusvirta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä ohje. Piiraasta tuli tosi hyvänmakuinen ja kohosi oikein muhkeaksi.