Raparperikiisseli

Raparperikiisseli
25 min, josta valmisteluaika 10 min
n. 7dlraparperipaloja (3 isoa vartta, 400 g)
1lvettä
1dlsokeria
1dlvettä
3rklperunajauhoja

Valmistusohje

  1. Kuori raparperin varret, leikkaa n. 1 cm:n paloiksi ja keitä sokerilla maustetussa vedessä hajoavan pehmeiksi, noin 10 minuuttia.

  2. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Valuta seos ohuena nauhana kiehuvaan nesteeseen koko ajan sekoittaen.

  3. Anna kiisselin pulpahtaa kerran ja ota pois liedeltä.

  4. Kaada raparperikiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle sokeria.

  5. Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa esimerkiksi maitoa tai kermavaahtoa ja ripottele pinnalle rapeaa mysliä, esim. Oatgoods.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)