Pyöreä Rukiinen Marjapiirakka

Pyöreä Rukiinen Marjapiirakka
n. 25-30 cm:n pyöreä piirakkavuoka
1kplMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikina (380 g)
Täyte:
4-5dlpunaherukoita tai puolukoita
2dlkermaviiliä
1muna
½dlhunajaa

Valmistusohje

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti, levitä pohjalle marjat.

Sekoita kermaviili, muna ja hunaja keskenään. Kaada seos marjojen päälle.

Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

VINKKI: Kokeile myös mustikoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Voisiko tässä jotenkin hyödyntää pakkasessa olevia karpaloita? Vai olisiko jokin muu resepti karpaloille parempi?
Voi käyttää myös karpaloita. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Voiko kermaviilin sijaan käyttää rahkaa?
Voi käyttää myös rahkaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta