Pyöreä Rukiinen Marjapiirakka

Pyöreä Rukiinen Marjapiirakka
n. 25-30 cm:n pyöreä piirakkavuoka
1kplMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikina (380 g)
Täyte:
4-5dlpunaherukoita tai puolukoita
2dlkermaviiliä
1muna
½dlhunajaa

Valmistusohje

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti, levitä pohjalle marjat. Sekoita kermaviili, muna ja hunaja keskenään. Kaada seos marjojen päälle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

VINKKI: Kokeile myös mustikoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Voiko kermaviilin sijaan käyttää rahkaa?
Voi käyttää myös rahkaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta