Kaurainen puolukkapiirakka

Myllyn Paras
28-30 cm piirakkavuoka
2dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1dlsokeria
1tlleivinjauhetta
1tlvaniljasokeria
100gjuoksevaa margariinia
1muna
1dlmaitoa
Päälle:
3-4dlpuolukoita (200 g)
Muruseos:
50gmargariinisulaa
¾dlsokeria
2dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet.
Levitä taikina voidellulle kauramannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä
puolukat piirakalle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin
seoksen aineet keskenään). Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen
tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Tosi helppo ja maukas. Onnistuu varmasti.
Oikein hyvää. Suosittelen lämpimästi. Siinä ei puolukan kirpeys tule liikaa esille.
Etsiskelin netistä kauraista puolukkapiirakka ohjetta, ja löysin tämän. Tämä vaikutti hyvältä, pitihän sitä kokeilla..ja todettiin erinomaisen hyväksi. Leivotaan joskus toistekin... Tänä vuonna täällä meilläpäin puolukkaa ihan vois sanoo kauheesti, joten pitää sille aina jotain käyttöä löytää...Kiitos hyvästä ohjeesta. Mummo Hämeestä
Helppo, onnistuu aina. Piirakassa olen käyttänyt puolukoiden sijasta myös mustikoita, mansikoita ja vadelmia yksistään ja sekoitellen. Ja hyvin toimii.
todella hyvää esim. vaniljakastikkeen kanssa1
Helposti ja vaivatta syntyy maistuva herkku vaikka vaniljajäätelön kanssa tarjottavaksi. Teen kyllä uudelleen!