Ainekset 28-30 cm piirakkavuoka, noin 8 annosta

1
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
100
g
juoksevaa margariinia
1
muna
1
dl
maitoa
Päälle:
3-4
dl
puolukoita (200 g)
Muruseos:
50
g
margariinisulaa
¾
dl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet.

  2. Levitä taikina voidellulle kauramannalla leivitetylle piirakkavuoalle. Levitä puolukat piirakalle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään).

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.