Klassikkopastasta tutut ainekset nyt piirakan muodossa.

Ainekset 8 annosta

3
rkl
oliiviöljyä
1
kananmuna vatkattuna
3
dl
tomaattimurskaa
1
valkosipulinkynsi raastettuna
1
pieni sipuli ohueksi viipaloituna
3
isoa tomaattia ohueksi siivutettyna
suolaa ja mustapippuria
1
mozzarella-pallo ohueksi siivutettuna
kalamata-oliiveja
1
rkl
kapriksia
10
sardellifileetä huuhdeltuna

Ohje

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Asettele taikina vuokaan ja esipaista 220-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
  2. Sekoita yhteen öljy ja raastettu valkosipuli. Penslaa valkosipuliöljy taikinan pintaan.
  3. Sekoita yhteen kananmuna ja tomaattimurska. Levitä taikinan päälle. Lado kastikkeen päälle sipuliviipaleet ja tomaattisiivut kauniiksi kerrokseksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää päälle siivutettu mozzarella, oliivit, kaprikset ja sardellit.
  4. Paista 220-asteisessa uunissa kypsäksi, 20-30 minuuttia.

     
Resepti:
Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.