Punainen tuorepuuro

Myllyn Paras
4:lle
2dlpuolukkasurvosta
2dl(laktoositonta) jogurttia, piimää tai maitoa
dlMyllyn Paras Ruishiutaleita
¾dlruskeaa tai tavallista sokeria
¼dlpellavansiemenrouhetta
2tlvaniljasokeria
Pinnalle:
juoksevaa hunajaa

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään ja anna turvota joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Voit sekoittaa tuorepuuron myös illalla ja antaa sen turvota jääkaapissa. Jos puuro on liian sakeaa, lisää vähän maitoa.

Jaa annos neljään kulhoon ja lisää pinnalle vähän juoksevaa hunajaa. Nauti sellaisenaan tai maidon kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)