Pipari Muffinit

Pipari Muffinit
noin 15 kpl
4dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
1dlsokeria
2tlpiparkakkumaustetta
2dlpieniä rusinoita ja kuivattuja hedelmiä (viikuna, aprikoosi tms.)
3munaa
1,2dljuoksevaa margariinia
1dlsiirappia
2dlkermaa
1tlsoodaa
Päälle:
sokerivesikuorrutusta tai tomusokeria

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet (sekoita ensin sooda
kermaan) ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min. Paistoaikaan vaikuttaa
muffinien koko. Koristele ennen tarjoilua.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (14)

Kuinka kauan säilyvät?
Muffinit säilyvät muutamia päiviä. Tarvittaessa muffinit voi myös pakastaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Voiko kuivattuja hedelmiä korvata esim. piparitaikina murusilla?
Piparitaikinapalasia voi kokeilla muffineihin. Ne voi esimerkiksi painella taikinaan kun taikina on jaettu muffinivuokiin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Mitä kermaa tähän voi käyttää? Voiko mitään muuta nestettä käytää?
Mikä vaan leivontaan soveltuva kerma käy. Vaihtoehtoisesti voi käyttää esim. piimää tai hedelmämehua. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Herkkua.
Tosi herkullisia.
Mmmm.. oli todella herkullista. Onnituisvat erittäin hyvin. Kiitoksia oikein paljon.
Mitä mausteita voi kayttää piparkakkumausteen sijasta?

Pages