Pienet Pashapiiraset

Pienet Pashapiiraset

Resepti mukavasti pashan makuisiin ja helposti valmistuviin pääsiäisleivoksiin. Piiraspohjiin on käytetty pakasteena myytävää makoisaa Pyöreää Kauramurotaikinaa. Mikäli jotain maustavaa ainetta ei ole, sen voi jättää pois ja lisätä enemmän toista.

noin 15 - 20 kpl
1pktMyllyn Paras Pyöreää Kauramurotaikinaa (380 g)
Täyte:
1dlmaitorahkaa
1dlkermaa tai smetanaa
1muna
½dlsokeria
2tlvaniljasokeria
3rklmantelirouhetta
3rklrusinoita
(3rklkookoshiutaleita)
3rklappelsiinimarmeladia
Koristeeksi:
150gpääsiäismunarakeita

Valmistusohje

Painele murotaikina muffinipellin (teflon tai silikoni) kolojen tai folio-piirakkavuokien pohjille ja reunoille niin, että keskus jää tyhjäksi. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada piiraiden syvennyksiin. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 15-20 min. Koristele piiraat kauniisti pääsiäismunarakeilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Kiitos maittavista pääsiäispashoista ym..
Tosi helppo tehdä ja hyviä. Laitoin sitruunalla maustettua rahkaa ja jätin appelsiinimarmeladin pois.
Pienet pashapiiraat ovat kiva piristys, hyviä.
Tosi ihania piiraita, helppoja ja nopeita tehdä. Suosittelen! -Marja-
täyte toimii vähemmälläkin "hördöllä"
Kokeilin sitä ja se oli todella maukasta. Kiitos myllyn parhaan ja se on todella paras!T:ihailija