Perjantai-illan salaatti

Myllyn Paras
4:lle
3dlMyllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä
tai Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimoita
pätkä kurkkua
2-3tomaattia
1keltainen paprika
1päärynä
1tlkananaspaloja liemessä
150gkalkkuna- tai broilerileikettä
1ruukku rapeaa salaattia
50-100gsinihomejuustoa
(pähkinöitä tai manteleita)
Kastike:
3rklviinietikkaa
3rklananasmehua
2-3tlitalian- tai espanjan salaattimausteseosta
5rklöljyä

Valmistusohje

Keitä suurimot pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada
kulhoon. Sekoita kastike ja kaada se suurimoiden joukkoon. Anna jäähtyä.

Suikaloi kalkkuna- tai broileriviipaleet ja paista ne kypsiksi pannulla. Pilko kurkut ja kuutioi
tomaatit, paprika ja päärynä ja valuta ananaspalat. Nosta kaikki, myös kypsennetyt lihapalat suurimoiden
joukkoon ja sekoita. Salaatti voi tässä vaiheessa maustua hetken aikaa
jääkaapissa.

Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet ja revi ne laakealle vadille. Kaada salaatti päälle. Leikkaa sinihomejuustosta paloja ja ripottele ne
ja vähän pähkinöitä tai manteleita salaatin joukkoon.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)