Pastantti puuro perunamuusista

Myllyn Paras
noin 4:lle
1lhyvin löysää perunamuusia
1dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
tai Ruisjauhoja
tai Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlsuolaa

Valmistusohje

Vispaa jauhot hyvin löysään perunamuusiin (löystytä muusia
vedellä tai maidolla) hyvin vatkaten, jotta jauhot eivät paakkuunnu.

Kuumenna löysä perunamuusijauhoseos kiehuvaksi ja anna
kypsyä miedolla lämmöllä tunnin verran silloin tällöin sekoittaen, jotta puuro
ei pala pohjaan.

Pastanttipuuro syödään perinteisimmin voisilmän ja maidon
kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Siinähän se pastanttipuuron ohje on... Puuroa pitää tehdä niin iso annos, että seuraavana päivänä sitä voi lämmittää paistinpannussa. Nautitaan voisilmän kanssa, ja puuro on vieläkin maukkaampaa paistettuna!
Mainio puuro!
Tämä on todella herkullista paras puuro jonka tiedän (Tästä lapsetkin tykkää!!)