Pastantti puuro perunamuusista

1 t 10 min, josta valmisteluaika 10 min
noin 4:lle
1 | l | hyvin löysää perunamuusia |
1 | dl | Myllyn Paras Ohrajauhoja |
tai Ruisjauhoja | ||
tai Hiivaleipävehnäjauhoja | ||
1 | tl | suolaa |
Valmistusohje
-
Vispaa jauhot hyvin löysään perunamuusiin (löystytä muusia vedellä tai maidolla) hyvin vatkaten, jotta jauhot eivät paakkuunnu.
-
Kuumenna löysä perunamuusijauhoseos kiehuvaksi ja anna kypsyä miedolla lämmöllä tunnin verran silloin tällöin sekoittaen, jotta puuro ei pala pohjaan.
-
Pastanttipuuro syödään perinteisimmin voisilmän ja maidon kanssa.
Reseptin ominaisuudet
Kommentit (3)
Siinähän se pastanttipuuron ohje on... Puuroa pitää tehdä niin iso annos, että seuraavana päivänä sitä voi lämmittää paistinpannussa. Nautitaan voisilmän kanssa, ja puuro on vieläkin maukkaampaa paistettuna!
Mainio puuro!
Tämä on todella herkullista paras puuro jonka tiedän (Tästä lapsetkin tykkää!!)
Kommentoi reseptiä