Pastantti puuro perunamuusista

Pastantti puuro perunamuusista
noin 4:lle
1lhyvin löysää perunamuusia
1dlMyllyn Paras Ohrajauhoja
tai Ruisjauhoja
tai Hiivaleipävehnäjauhoja
1tlsuolaa

Valmistusohje

Vispaa jauhot hyvin löysään perunamuusiin (löystytä muusia vedellä tai maidolla) hyvin vatkaten, jotta jauhot eivät paakkuunnu.

Kuumenna löysä perunamuusijauhoseos kiehuvaksi ja anna kypsyä miedolla lämmöllä tunnin verran silloin tällöin sekoittaen, jotta puuro ei pala pohjaan.

Pastanttipuuro syödään perinteisimmin voisilmän ja maidon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Siinähän se pastanttipuuron ohje on... Puuroa pitää tehdä niin iso annos, että seuraavana päivänä sitä voi lämmittää paistinpannussa. Nautitaan voisilmän kanssa, ja puuro on vieläkin maukkaampaa paistettuna!
Mainio puuro!
Tämä on todella herkullista paras puuro jonka tiedän (Tästä lapsetkin tykkää!!)