Passion-mangopullapiirakka

Passion-mangopullapiirakka
2 t 20 min, josta valmisteluaika 20 min
1kplMyllyn Paras Pyöreä Pullataikina 400 g
1prk (200 g)rahkaa
2dlvaniljajogurttia
2kplkananmunaa
½kplsitruunan mehu
1dlsokeria
2kplpassionhedelmää
½-1kpltuore mango
tai
1prkmangoviipaleita (425/250g)
mintun lehtiä

Valmistusohje

1. Anna taikinan sulaa noin tunti huoneenlämmössä.

2. Painele sulanut pohja voideltuun vuokaan.

3. Sekoita vaniljajogurtin joukkoon rikotut kananmunat, sitruunan mehu ja sokeri ja kaada täyte pohjan päälle.

4. Pieni mangoviipaleet kuutioiksi.

5. Ripottele mangokuutiot ja passionhedelmien siemenet piirakan päälle.

6. Paista 175 °C, noin 35-45 min.

7. Koristele mintun lehdillä

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)