Pakasteseitiä ja pinaattia pastan kera

Myllyn Paras
4:lle
1pktpakasteseitiä
½ - ¾tlsuolaa
musta- tai valkopippuria myllystä
1pspakastepinaattia (150 g)
2dlruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta
(vähän muskottipähkinää)
n.300gMyllyn Paras Makaronia

Valmistusohje

Nosta pakasteseiti vähän sulaneena tai jäisenä voideltuun sopivan kokoiseen uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sulatettu pinaatti ruokakerman joukkoon. Mausta suola- ja muskottiripauksella. Kaada kastike kalan päälle vuokaan ja kypsennä 200-asteessa 25-30 minuuttia tai kunnes kala on kypsä, jos se on ollut aivan jäässä. Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti ja tarjoa se hyvin valutettuna kalan ja pinaattikastikkeen kera.

VINKKI: Lisäkkeeksi maistuvat tomaattilohkot ja/tai keitetyt porkkanaviipaleet.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Helppo, nopea eikä pinaatti liian vahvan makuinen.