Ainekset 4:lle annosta

1
pkt
pakasteseitiä
½ - ¾
tl
suolaa
musta- tai valkopippuria myllystä
1
ps
pakastepinaattia (150 g)
2
dl
ruokakermaa tai vastaavaa kasvirasvapohjaista tuotetta
(vähän muskottipähkinää)

Ohje

  1. Nosta pakasteseiti vähän sulaneena tai jäisenä voideltuun sopivan kokoiseen uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sulatettu pinaatti ruokakerman joukkoon. Mausta suola- ja muskottiripauksella.

  2. Kaada kastike kalan päälle vuokaan ja kypsennä 200-asteessa 25-30 minuuttia tai kunnes kala on kypsä, jos se on ollut aivan jäässä. Keitä pasta runsaassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti ja tarjoa se hyvin valutettuna kalan ja pinaattikastikkeen kera.

VINKKI: Lisäkkeeksi maistuvat tomaattilohkot ja/tai keitetyt porkkanaviipaleet.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.