Tee herkullinen omenapiirakka hetkessä ilman vaivaamista tai taikinan kaulimista. Tässä nopeassa reseptissä pohja syntyy maistuvasta Myllyn Paras Kanelinen Omppu granolasta. Täydellinen tarjottava, kun haluat nopeasti jotain makeaa ja vaivatonta!

Ainekset noin 4 annosta

Piirakkapohja
50
g
voita
1
kananmuna
½
dl
omenasosetta
Täyte
300
g
turkkilaista jogurttia
n. 1
dl
omenasosetta
n. ½
tl
jauhettua kanelia

Ohje

  1. Sulata voi ja lisää se kulhoon yhdessä kananmunan ja omenasoseen kanssa. Sekoita hyvin.
  2. Lisää granola joukkoon ja sekoita ainekset mahdollisimman tasaiseksi.
  3. Kaada massa uunipellille leivinpaperin päälle. Painele pyöreäksi levyksi. Voit käyttää muotoilussa apuna irtopohjavuoan irtoreunaa.
  4. Paista piirakkapohjaa 175 asteisessa uunissa noin 10 minuutin ajan. Anna pohjan jäähtyä.
  5. Levitä jäähtyneen pohjan päälle paksua jogurttia ja omenasosetta.
  6. Viimeistele piirakka juuri ennen tarjoilua ihanan rapealla granolalla sekä jauhetulla kanelilla. 
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.