Nopea äyriäisrisotto

Nopea äyriäisrisotto
noin 4:lle
n.5dlkalalientä tai vettä + 1 kalaliemikuutio
1iso sipuli renkaina
2porkkanaa ohuina viipaleina tai suikaleina (tai pakasteena 200 g)
n.½tlsitruunapippuria
3valkosipulinkynttä
½-1tlsuolaa
3dlMyllyn Paras Pikariisiä
1tlksimpukoita tai muita äyriäisiä
n.250gkatkarapuja
1rklkuivattua tilliä (tai ½ dl tuoretta)

Valmistusohje

Kiehauta kalaliemi tai vesi ja liemikuutio. Lisää sipulirenkaat, ohuet porkkanaviipaleet, pippurit, pilkotut valkosipulinkynnet ja suola sekä pikariisi. Anna kiehahtaa. Kypsennä risottoa kiehahtamisen jälkeen välillä sekoittaen 8 minuuttia niin, että neste imeytyy riiseihin. Lisää lopuksi simpukat ja katkaravut. Mausta tillillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)