Muuntuva Pastawokki

25 min, josta valmisteluaika 20 min
4-5:lle
2 | rkl | öljyä |
1 | sipuli | |
6-8 | valkosipulinkynttä tai 1-2 rkl valkosipulitahnaa | |
2-3 | porkkanaa | |
n.400 | g | jauhelihaa |
7 | dl | vettä |
2 | rkl | lihafondia |
1-2 | cm | inkiväärijuurta raasteena tai 2 tl inkivääritahnaa |
1 | tl | chilijauhetta |
n.5 | dl | Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia |
1-2 | avokadoa | |
1 | tuore basilikaruukku | |
parmesaanijuustolastuja |
Valmistusohje
Viipaloi sipuli, murskaa valkosipuli ja suikaloi porkkanat. Paista ne ja jauheliha nopeasti öljyssä wokkipannussa tai kasarissa. Lisää vesi ja fondi sekä inkivääri ja chili. Mikäli et pidä niin mausteisesta ruoasta, voit jättää jommankumman pois.
Kun vesi kiehuu, lisää pasta. Anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää pilkottu avokado ja tuoretta basilikaa ja anna kypsyä vielä 1-2 min. Laita annosten pinnalle koristeeksi tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.
Kommentoi reseptiä