Muuntuva Pastawokki

Muuntuva Pastawokki
4-5:lle
2rklöljyä
1sipuli
6-8valkosipulinkynttä tai 1-2 rkl valkosipulitahnaa
2-3porkkanaa
n.400gjauhelihaa
7dlvettä
2rkllihafondia
1-2cminkiväärijuurta raasteena tai 2 tl inkivääritahnaa
1tlchilijauhetta
n.5dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
1-2avokadoa
1tuore basilikaruukku
parmesaanijuustolastuja

Valmistusohje

Viipaloi sipuli, murskaa valkosipuli ja suikaloi porkkanat. Paista ne ja jauheliha nopeasti öljyssä wokkipannussa tai kasarissa. Lisää vesi ja fondi sekä inkivääri ja chili. Mikäli et pidä niin mausteisesta ruoasta, voit jättää jommankumman pois. Kun vesi kiehuu, lisää pasta. Anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 7 min. Lisää pilkottu avokado ja tuoretta basilikaa ja anna kypsyä vielä 1-2 min. Laita annosten pinnalle koristeeksi tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Eikös tuosta tule keittoa? Vai pitikö pastat keittää erikseen...
Pasta imee kypsyessään nesteen itseensä. Terveisin, Kuluttajaneuvonta