Mustaherukkapiirakka

Mustaherukkapiirakka
1 piirakka, 12-14 palaa
1pktPyöreä Piirakkataikina, makea 380 g
Pyöreä Kauramurotaikina 380 g
1rklmargariinia tai voita
Täyte:
250gmascarpone-tuorejuustoa
2munaa
4rkljuoksevaa hunajaa
1tlvaniljasokeria
3dlmustaherukoita
1-2dlvadelmia
1dlmantelilastuja
Päälle:
mustaherukkaterttuja
vadelmia

Valmistusohje

Levitä sulanut pyöreä pakastetaikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita muut täytteen aineet paitsi marjat ja mantelilastut keskenään ja levitä piirakkapohjalle tasaisesti.

Levitä päälle mustaherukat, vadelmat ja mantelilastut. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30 min. Koristele kypsä piirakka tuorein mustaherukkatertuin ja vadelmin.

VINKKI: Saat suklaisen taikinan sekoittamalla 2 rkl tummaa kaakaojauhetta ja 100 g rouhittua suklaaata taikinan joukkoon. Tämä onnistuu helpoiten käsin puristelemalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä tuli myös valmiista suklaataikinasta!