Minttulihapullat

Myllyn Paras
4:lle
500gjauhelihaa
½dlMyllyn Paras Korppujauhoja
dlkivennäisvettä
½-1sipuli
2valkosipulinkynttä
1muna
1tlsuolaa
mustapippuria myllystä
ripaus kanelia
2rklsilputtua tuoretta minttua
1rklsilputtua persiljaa

Valmistusohje

Mittaa korppujauhot kulhoon, lisää kivennäisvesi ja anna turvota jonkin aikaa. Lisää joukkoon jauheliha, oikein hienoksi silputtu sipuli, muna ja kaikki mausteet. Purista sekaan valkosipulinkynnet. Sekoita taikina kunnolla kuohkeaksi ja muotoile siitä vedellä kostutetuin käsin 40-50 lihapulla leivinpaperin päälle. Paista kahdessa kolmessa erässä paistinpannussa tai kypsennä uunissa 250-asteessa 12-15 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi esim. Välimeren- tai Provancen kasviksia (pakaste).

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)