Minicookiet

Minicookiet
n. 20 kpl kutakin makua
Maapähkinä-kauracookiet:
1pktMyllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
2dlmaapähkinävoita
2dlmaapähkinöitä rouhittuna
Kahden suklaan cookiet:
1pktMyllyn Paras Pyöreä Suklaataikina (380 g)
100gvalkosuklaata sulatettuna
100gkirsikka- tai karpalohilloa
Suolapähkinä-toffeecookiet:
1pktMyllyn Paras Murotaikinaa (400 g)
tai Pyöreä Kauramurotaikinaa (380 g)
175gTsinuski-toffeeta
2dlsuolapähkinöitä rouhittuna

Valmistusohje

Ota taikinalevyt sulamaan erilleen 15 min ennen käyttöä. Kauli taikina n. 2-3 mm vahvuisiksi levyiksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle tai kauli leivinpaperin päällä. Ota pyöreällä muotilla taikinasta pieniä keksejä. Voit tehdä pienen kurkistusreiän esim. omenaporalla joka toiseen keksiin. Kypsennä keksit 200-asteisen uunin keskitasolla 5–7 min ajan. Jos reiät ovat menneet umpeen, avaa ne välittömästi kuumana. Päällystä puolet kekseistä haluamillasi täytteillä. Nosta reiälliset keksit päälle kansiksi.  Jos teet suolapähkinä-toffeetäytteen, sulata yksi karkki keksin päällä mikrossa miedolla teholla. Ripottele sulan karkin päälle heti suolapähkinöit'ä ja nosta toinen keksi kanneksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)