Mexicana-taskut

Mexicana-taskut
10 kpl
10kplMyllyn Paras Voitaikinataskuja
munaa
Emmental-juustoraastetta
chilirouhetta
Täyte:
400gjauhelihaa
2sipulia
dltaco- tai texmex-maustekastiketta
1tlsuolaa
1rsminitomaatteja (esim. pun. + kelt.)
1rkubasilikaa tai salaattia
1tlkkermaviiliä

Valmistusohje

Levitä jäiset taskut pellille leivinpaperin päälle erikseen sulamaan uunin lämpenemisen ajaksi. Voitele taskut munalla, ripottele päälle juustoraastetta ja chiliä. Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Taskujen kypsyessä paista jauheliha ja silputtu sipuli pannulla, mausta maustekastikkeella ja suolalla vahvanmakuiseksi. Viipaloi tomaatit. Avaa taskut heti lämpiminä varovasti niin, että taitereuna jää kiinni. Levitä väliin jauhelihaseosta, tomaattiviipaleita, basilikaa ja kermaviiliä. Taita kansi takaisin päälle.

VINKKI: Kokeile jauhelihan tilalla broilerisuikaleita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Vaikuttaa suolaiselta. Vahva ja mausteinen (valmiiksi suolainen) kastike ja vielä lisää suolaa! Itse jättäisin suolan pois.
Hyvän tuntunen resepti. Täytyy testata.